Joris Helming Product Ontwerp

Als kind wilde ik alles uit elkaar halen om te weten wat er in zat en hoe het werkte. Tegenwoordig kan ik ook heel goed dingen ín elkaar zetten. Productontwikkeling zit mij in het bloed. Nieuwsgierig, leergierig en bereid diep in de materie te duiken.

In 2010 heb ik mijn opleiding tot Industrieel Product Ontwerper aan de Haagse Hogeschool afgerond. Sindsdien werk ik als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten.

Een gedegen proces en goed analytisch vermogen zorgen er voor dat er vanuit een duidelijke visie aan een project gewerkt wordt.

Heeft u een goed idee? Of juist een lastig probleem? Doe mij een plezier en neem contact met mij op! Mijn telefoonnummer en mailadres vindt u onderaan deze pagina.

Joris Helming Fotografie

Naast mijn werk als productontwerper heb ik nog een andere uit de hand gelopen hobby waar ik graag mijn tijd aan besteed: fotografie. Ook hier werk ik sinds 2010 als zelfstandig ondernemer aan een verscheidenheid aan opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Voor mijn werk als fotograaf kunt u hier een kijkje nemen.